GAÜ’DEN YENİ BİR DOKTORA PROGRAMI

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ’DEN YENİ BİR DOKTORA PROGRAMI

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) bünyesinde bulunan 13 doktora programına bir yenisini daha ekledi.

GAÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğünden  yapılan açıklamaya göre  yeni akademik yıl ile birlikte başlıyacak olan “Siyaset ve Uluslararası Çalışmalar” doktora programının öğrenci alımına başlayacağı duyuruldu. Öğretim dilinin İngilizce olacağı bildirilen yeni doktora programında toplam 7 ders, 21 kredi, bir  Seminer  ile bir Tez çalışması bulunduğu ifade edilirken, GAÜ bünyesinde bulunan doktora programlarının sayısının 14’e çıktığı vurgulandı.

 

 

DİPLOMASİ OKULU DERSLERİNE BAŞLIYOR

GAÜ ve Uluslararası Diplomatlar birliği arasında yapılan işbirliği çerçevisinde GAÜ ABD Washington DC Kampüsünde öğrencilerin  diplomasi okulu bünyesindeki akademik programlarda teorik ve pratik eğitimlerine başlayacaklarının ifade edildiği açıklamada  “Siyaset ve Uluslararası Çalışmalar” doktora programının yanında 13 ayrı doktora programınıda kayıtların başladığı da belirtildi.

GAÜ bünyesinde bulunan diğer doktora programlarının Bilgisayar Mühendisliği, Eğitim Bilimleri, Finans, İletişim ve Medya Yönetimi, İşletme Yönetimi, Pazarlama, Turizm ve Konaklama İşletmeciliği, Yapı Yönetimi, Yeni Türk Dili, Yönetim Bilişim Sistemleri, Mimarlık, Politika ve Uluslararası Çalışmalar ile, Elektrik-Elektronik Mühendisliği olduğu bildirildi.

Ayrıca, öğrenci adaylarının akademik programlar, yeni bölümler ,başvuru şartları ve kontenjanları ile ilgili her türlü bilgiye www.gau.edu.tr web adresi, kayit@gau.edu.tr mail adresi ve 0(392) 650 20 00 – 1184 – 1205 - 1179 – 1185 numaralı telefondan ulaşabilecekleri bildirildi.