GAÜ Küresel Bilim Ailesi Le Chateau Lambousa Otel’de İftar Yemeğinde Biraraya Geldi

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Küresel Bilim Ailesi Le Chateau Lambousa Otel’de İftar Yemeğinde Biraraya Geldi

Girne Amerikan Üniversitesi Küresel bilim ailesi , Le Chateau Lambousa Otel’de  gerçekleşen İftar yemeğinde biraraya geldi.

 

GAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal ve eşi Sevim Erdal, GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar,  GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi, Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcıları Cemile Esenyel ve Olgun Üstün, GAÜ Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Öner, Rektör Yardımcıları ve GAÜ Küresel Bilm Ailesinin  katılımı ile Le Chateau Lambousa Otel’de gerçekleşen iftar yemeğinde, Semazen ekibi’nin İlahi dinletisi ve Semazen gösterisi ile GAÜ Küresel Bilim ailesi unutulmaz bir İftar yemeği yaşadı.

 

GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi İftar yemeğinde yaptığı konuşmada Ramazan ayının önemini vurgulayarak konuşmasına şöyle dervam etti. “Değerli çalışma arkadaşlarım, Girne Amerikan Üniversitesi Küresel Bilim ailesi olarak çok özel bir gecede birlikteyiz. İslam aleminde Ramazan ayı, dostluğun, barışın ve birlikteliğin simgesi olmakla birlikte kavgaların, küslüğün ve hasretin sona ermesine yönelik bir süreçtir. Kurucu Rektörümüz ve Yöneticiler Kurulu Başkanımız Sayın  Serhat Akpınar’ın davetiyle bu akşam buradayız. Girne Amerikan Üniversitesi Küresel Bilim Ailesi’nin bir parçası olduğunuz için ve bu akşamda böyle özel bir gecede aramızda olduğunuz için teşekkür ederim” dedi.

 

Konuşmasında Mübarek Kadir Gecesi’nin İslam Dini ve Kültürü için önemine değinen Vehbi, GAÜ Küresel Bilim ailesinin Ramazan Bayramını kutlayarak konuşmasına son verdi.

 

GAÜ Küresel Bilim aileisnin biraraya geldiği, Le Chateau Lambousa Otel’de  gerçekleşen İftar yemeği,  Semazen gösterisi ve ilahi dinletisinin ardından sona erdi.