Dansın Ustaları 24 Temmuz’da Sizleri GAÜ’de Bekliyor

Haberler

GAÜ'DEN

Dansın Ustaları 24 Temmuz’da Sizleri GAÜ’de Bekliyor

 “Dans Fest 2014” 24 Temmuz’da GAÜ’de Gerçekleşecek


Girne Amerikan Üniversitesi Dans Akademisi 2013-2014 Akademik yılının sonunda yıl boyu aldıkları eğitimlerini dans şölenine dönüştürüyor.


GAÜ Sahne Sanatları fakültesi bünyesinde eğitim veren Dans Akademisi öğrencileri yıl boyunca uluslararası akademik kadro eşliğinde aldıkları eğitimin ardından 24 Temmuz 2014 Perşembe günü saat 20:30’da GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de dans şöleni düzenliyor. Dünyaca ünlü dans eğitmenlerinin koreografileri’ni sergileyeceği Dans Akademisi öğrencileri, dansın oteritesi olduklarını birkez daha kanıtlayacaklar.


GAÜ Dans Akademisi Hiç Görülmemiş Koreografileri Dans Severler ile Buluşturuyor


Konuyla ilgili GAÜ Dans Akademisi’nden yapılan açıklamada,  katılmış olduğu yarışmalarda Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinin dans bölümlerini geride bırakan GAÜ Dans Akademisi, ulusal ve uluslar arası başarılarına her geçen gün bir yenisini eklemeye devam ettiği ifade edildi. Ayrıca, 24 Temmuz 2014 Perşembe günü saat 20:30’da gerçekleşecek olan “Dance Fest 2014” te, bugüne kadar sergilenmeyen koreografilerin yer alacağı belirtilen açıklamda, dansın ustalarının, farklı dans türlerinde hazırladıkları şovlar ile unutulmaz bir gece yaşatacağı vurgulandı.


GAÜ’den yapılan açıklamada 24 Temmuz 2014 Perşembe günü saat 20:30’da GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de düzenlenecek dans şöleninin ücretsiz ve halka açık olarak gerçekleşeceği bildirildi.