GAÜ Stage School İzleyenleri Büyüledi

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Stage School İzleyenleri Büyüledi

Girne Amerikan Üniversitesi Sahne Sanatları Stage School’un her yıl gelenekesel olarak düzenlediği Gala Gecesi muhteşem danslara sahne oldu.

GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de gerçekleşen gala gecesine, GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, GAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal’ın eşi Sevim Erdal, GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcıları Cemile Esenyel ve Olgun Üstün’ün yanısıra GAÜ Bilim Ailesi ve sanat severler katıldı.

Minik Öğenciler Dansları ile Ayakta Alkışlandı

Sanat ile kültürün çekim merkezi ve ülke sanatına yön verme hedefi ile dans eğitimleri ile birlikte Girne Amerikan Üniversitesi, Türkiye dans şampiyonu danscıların performansları ile izleyenleri birkez daha büyüledi. 100’e yakın danscının performanslarını sergilendiği gecede Stage School’un minik öğrencileri yıl boyu yoğun çalışmalar sonucunda hazırladıkları şovlara dans ve sanat severler tarafından ayakta alkışlandı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen GAÜ Sahne Sanatları Stage School Gala Gecesinde GAÜ Sahne Sanatları Yüksek Okulu Diektörü Tomur Akpınar, yıl boyu güzel gösterileri hazırlayan dans eğitmenlerine teşekkürlerini ileterek çiçek takdim etti.