Amerikan Koleji Anaokulu Öğrencileri Yılsonunda Yeteneklerini Sergiledi

Amerikan Koleji Anaokulu Öğrencileri Yılsonunda Yeteneklerini Sergiledi

Girne Amerikan Üniversitesi Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren Girne Amerikan Anaokulu yıl sonu sergi ve gösterisi gerçekleştirdi.

Amerikan Koleiji Girne Yerleşkesinde gerçekleşen etkinliğe, GAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal’ın Eşi Sevim Erdal ve GAÜ Okullar Grubu Başkanı ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Cemile Esenyel, okul müdürleri ve öğrenci velileri katıldı. Yoğun geçen bir yılın ardından minik öğrenciler yıl içinde yapılan tüm çalışmalardan örnekler sunuldu.

Yıl sonu sergisi mini bir koro ve vals göstersiyle başlarken, ailelerin büyük ilgi gösterdiği sergide çocukların yaratıcılıklarını kullanarak kendi özgün ürünlerini oluşturdukları el işlerleri, boyama, kesme ve üç boyutlu çalışmaları ilgiyle izlendi.

Konuyla ilgili Amerikan Kolejinden yapılan açıklamada, artık mataryellerden yapılan çalışmalarla çocuklara geri dönüşümün önemi küçük yaştan verilerek doğa ve çevreye duyarlı bireyler yetiştirdikleri belirtildi.