GAÜSEM “Profesyonel Koçluk” Eğitiminin İlk Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜSEM “Profesyonel Koçluk” Eğitiminin İlk Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı

Girne Amerikan Üniversitesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Sürekli Eğitim Merkezi (GAÜ-SEM) ile Rana Kaplan Koçluk Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği “Profosyonel Koçluk Eğitimi” nin ilk kursiyerleri sertifikalarını aldı.

Uzmanlar tarafından 4 aylık sürede verilen eğitmin ardından, başarılı olan kursiyerlere sertifikaları takdim edildi. Kursiyerler; günümüzün mesleği olarak kabul edilen koçluk mesleğini, insanlara liderlik etmenin,onların gelişim ve değişim yolculuklarına yol arkadaşlığı etmenin en etkili araçlarına sahip oldular.

Hatırlanacağı gibi Şubat ayında GAÜSEM ile Kocaeli’de bulunan Rana Kaplan Koçluk Merkezi Arasında Profosyonel Koçluk Eğitminin ortaklaşa verilmesi yönünde işbirliği anlaşması yapılmıştı. Gerçekleştirilen İşbirliği anlamasının ardından gerçekleştirilen ilk “Profosyonel Koçluk Eğitmi” kursiyerleri sertifika almaya hak kazandı.

GAÜSEM KURSLARI YAZ DÖNEMİNDE DE DEVAM EDİYOR

Ayrıca, GAÜSEM’den yapılan açıklamada, “Yaz Sertifika Programları”na kayıtların başladığı belirtilen açıklamada, ulusal ve uluslararası düzelde, bireysel ve kurumsal serfitifa programları ile yaz aylarını verimli geçirmek ve kendisine değer katmak isteyenler için sertifika programlarının GAÜSEM bünyesinde yeraldığı belirtildi. Yaz Sertifika Programları arasında; Dil Kursları, Turizm ve Ağırlama İngilizcesi, Pastacılık, Aşçılık, Uluslararası Mutfak, Amatör Yat Kaptanlığı, Yüzme, Advance Bilgisayar Uygulamaları, Sosyal Medya, Web Tasarım, 3D Studio Max, 26 Saatte 10 Parmak Klavye Öğreniyorum, Proje Yönetimi, Muhasebe Uygulamaları, Resim, Kurumsal Uygulamalı Sertifika Kursları ve Seminerleri bulunmaktadır.

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada GAÜSEM bünyesindeki kurslar hakkında detaylı bilginin www.gau.edu.tr ve www.gausem.org web adresinden veya 650 20 00 no’lu telefon üzerinden 1619’a ulaşarak alınabileceğinin de belirtildiği açıklamada programlara katılmak isteyenlerin her türlü bilgi içingausem@gau.edu.tr elektronik posta adresine başvurabilecekleri vurgulandı.