GAÜ Öğrencilerinden Uluslararası Konferansta Büyük Başarı

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Öğrencilerinden Uluslararası Konferansta Büyük Başarı

Hacettepe Üniversitesi’nde Düzenlenen Uluslararası Sempozyuma GAÜ Öğrencileri Damgasını Vurdu
Girne Amerikan Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Eğitim Yönetimi ve Denetimi Yüksek Lisans programı öğrencileri, Ankara Hacettepe Üniversitesi’nde düzenlenen IV. Uluslararası Öğretmen Yetiştirme Politikaları ve Sorunları Sempozyumuna damga vurdu.

Ankara Hacettepe Üniversitesi’nde düzenlenen "IV. Uluslararası Öğretmen Yetiştirme Politikaları ve Sorunları Sempozyumu” çerçevesinde GAÜ Eğitim Fakültesi, Eğitim Yönetimi ve Denetimi Yüksek Lisans öğrencileri Serdal Işıktaş ve Fatoş Erdoğan tarafından gerçekleştirilen bilimsel makalelerin bildirisi büyük beğeni topladı.

Düzenlenen sempozyumda Serdal Işıktaş, “Öğretmen Adaylarının İyi Öğretmen Olma ile İlgili Görüşleri”, Fatoş Erdoğan ise “KKTC Eğitim Sisteminde Öğretmenlere Yönelik Performans Değerlendirme Sisteminin Değerlendirilmesi” adlı bilimsel çalışmalarının sunumlarını gerçekleştirdi.
Hacetepe Üniversitesi Bilim Kurulu tarafından taktir edilen çalışmalar sonucunda, GAÜ Yüksek Lisans öğrencileri Serdal Işıktaş ve Fatoş Erdoğan’a teşekkür ve başarı belgeleri takdim edildi.