GAÜ 29 Ekim Cumhuriyet Koşusu Yapıldı

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ 29 Ekim Cumhuriyet Koşusu Yapıldı

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet koşusu Karmi Kampüs’te gerçekleşti.

Bu yıl 4.ncüsü düzenlenen koşuya destek veren Atletizm Federasyonuna yarış sonunda GAÜ Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Tülin Bodamyalı tarafından teşekkür plaketi verildi. Girne yeni çevre yolundan başlayıp Karmi Kampüs yarı-olimpik tartan pist GAULympic’te sona eren 4 km’lik koşuya 234 kişi katıldı. 5 farklı yaş kategorisinde mücadele eden katılımcılar arasından en yaşlı yarışmacı geçen sene olduğu gibi Ron French oldu.

GAÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığından konuyla ilgili yapılan açıklamada bu yıl 4.ncüsü düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet koşusuna genç yaşlı ve çeşitli uyruklardan birçok kişinin ilgi gösterdiği belirtilirken destekleri için Atletizm Federasyonuna da teşekkür edildi.
“Cumhuriyetin 87. Yuılı Kutlu Olsun”

GAÜ 29 Ekim Cumhuriyet Koşusu sonunda dereceye girenlere ödülleri GAÜ Rektör Yardımcıları Doç.Dr. Tülin Bodamyaqlı ve Doç.Dr. Sadık Ülker, Spor Koordinatörü Muzaffer Doğgün ile Atletizm Federasyonu Başkanı Ersin Doğaç tarafından verilirken ödül töreninde bir konuşma yapan Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Tülin Bodamyalı Cumhuriyetin 87. yılını kutlayarak GAÜ bünyesinde çeşitli etkinlik ve seminerler ile kutlamaların devam edeceğini açıkladı.
“En Yaşlı Yarışmacı Ron French Kategorsinde İkinci Oldu”

GAÜ 29 Ekim Cumhuriyet Koşusunda bu sene de en yaşlı yarışmacı Ron French olurken dereceye giren yarışmacılar ise şunlar oldu: