GAÜ Badminton Takımı Türkiye Süper Ligi’nde 3. Oldu

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Badminton Takımı Türkiye Süper Ligi’nde 3. Oldu

Girne Amerikan Üniversitesi Badminton takımı, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde düzenlenen Türkiye Süper Lig Badminton şampiyonasında üçüncü oldu.

GAÜ Spor Koordinatörü Muzaffer Doğgün konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde düzenlenen ve 10 üniversitesinin katılımı ile gerçekleştirilen Türkiye Üniversitelerarası Badminton SÜPER Lig şampiyonasına, GAÜ Badminton takımının dünya çapında derecelere sahip sporcularla karşılaştığını belirtti. “GAÜ Badminton takımının göstermiş olduğu başarıdan dolayı gurur duyuyoruz” diyen Doğgün, önümüzdeki dönemlerde gerçekleştirilecek olan şampiyonalara şimdiden hazırlandıklarını vurguladı.

GAÜ Spor Koordinatörlüğü olarak bir çok branşta uluslararası alanlarda elde ettiklere başarılara dikkat çeken Doğgün, “Bizler, bir çok spor dalında olduğu gibi badminton dalında da KKTC’yi temsil etmeye devam edeceğiz” dedi.

Türkiye Üniversitelerarası Badminton SÜPER Lig şampiyonasında boy gösteren GAÜ Badminton takımında, Savaş Dursun, Hüsnü Mercan, Erkan Taş, Esra Gökalp, Burcu Koç ve Nesil Yusufoğlu yer aldı.