Girne Amerikan İlkokulu Küçükler Atletizm Finallerinde Büyük Başarı Elde Etti

Girne Amerikan İlkokulu Küçükler Atletizm Finallerinde Büyük Başarı Elde Etti

Girne Amerikan Üniversitesi Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren Girne Amerikan İlkokulu Küçükler Atletizm finalleri 100 metre koşularında, KKTC genelinde 1. oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Milli Günler Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Birimi’nin düzenlediği küçükler atletizm yarışları 12-13 Mayıs tarihlerinde Lefkoşa Atatürk stadyumunda yapıldı.

Yarışlarda büyük başarılara imza atan Girne Amerikan İlkokulu öğrencileri, 2 birincilik, 1 ikincilik, 2 üçüncülük derecelerini elde etti.

Erkekler’de Taygun Derviş ve kızlarda Suzan Su Çırakoğlu 100 metre koşularında KKTC genelinde 1. olurken, uzun atlamada Tara Kamalı KKTC genelinde 3. oldu.

Takım yarışlarında da ciddi başarı elde Girne Amerikan İlkokulu atletizm takımı, 4x100 m bayrak koşusunda KKTC 2. si oldu.

Yüksek atlamalarda Anastasiya Novstya, uzun atlamada ise Tara Kamalı KKTC genelinde 3. olurken, yapılan tüm final müsabakalarında Girne Amerikan İlkokulu öğrencileri derece elde ederek KKTC dördüncüsü oldu.