INNA GAÜ’de Kıbrıs’a Damgasını Vurdu

INNA GAÜ’de Kıbrıs’a Damgasını Vurdu

Her yıl farklı bir sosyal sorumuluk teması ile düzenlenen Girne Amerikan Üniversitesi Bahar Şenlikleri bu yıl “Çevre ve Doğa” teması çerçevesinde Telsim ana sponsorluğunda GAÜ Millenium konser alanında gerçekleşen muhteşem INNA Konseriyle başladı.

INNA Konserine Yağmura Rağmen Yoğun İlgi

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Millenium konser alanında gerçekleşen muhteşem konsere yağmura rağmen tüm Kıbrıs halkı ve öğrenciler akın etti. Muhteşem sahne performansıyla ve şovlarıyla hayranlarını büyüleyen INNA, yerli ve yabancı izleyenlerini doyasıya eğlendirdi.

Konser öncesi basına demeçte bulunan INNA, gazetecilerin sorularını yanıtlarken, Kıbrıs’ı çok beğendiğini ve Girne Amerikan Üniversitesinde konser verecek olmasından dolayı çok mutlu olduğunu ve sabırsızlandığını belirterek GAÜ’nün 30’uncu yılını kutladı.

Konser sonrasında GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi tarafından teşekkür plaketi ve çiçek taktim edildi.