GAÜ Küresel Bilim Ailesi 1 Mayıs Pikniğinde Abbas Güçlü ile Buluştu

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Küresel Bilim Ailesi 1 Mayıs Pikniğinde Abbas Güçlü ile Buluştu

Girne Amerikan Üniversitesi her yıl geleneksel olarak düzenlediği 1 Mayıs pikniği GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Sosyal Tesisleri ve Turizm-Otelcilik Uygulama Merkezi Camelot Beach Club’ta gerçekleşti.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da GAÜ bilm ailesinin yoğun katılımı ile gerçekleşen 1 Mayıs pikniğine, Kanal D’de yayınlanan Genç Bakış programının sunucusu Abbas Güçlü damgasını vurdu. GAÜ akademik ve idari personeli, fakülte dekanları, bölüm başkanları ve personelin katılımı ile gerçekleşen 1 Mayıs pikniği renkli ve eğlenceli anlara sahne oldu.

GAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal, Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, GAÜ CEO’su ve Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr.Asım Vehbi, Başkan Yardımcıları Olgun Üstün ve Cemile Esenyel ile Rektör Prof. Dr. Yıldırım Öner yanında Rektör Yardımcıları ve üst düzey üniversite yetkilileri, akademik ve idari personel ve GAÜ Yüksek Öğretim Öncesi Okullar Grubunun yoğun katılım gösterdiği 1 Mayıs pikniğinde baharın gelişi ve 1 Mayıs İşci Bayramı kutlanırken 1 Mayıs pikniğinde GAÜ küresel bilim ailesi baharı doyasıya eğlenerek karşıladı.