GAÜ Dans Akademisi İzleyenleri Büyüledi

GAÜ Dans Akademisi İzleyenleri Büyüledi

Girne Amerikan Üniversitesi Dans Akademisi öğrencileri muhteşem dans performanslarıyla izleyenleri büyüledi.

GAÜ Sahne Sanatları Fakültesi bünyesinde eğitim alan Dans Akademisi öğrencileri, uluslararası akademik kadro eşliğinde aldıkları eğitim sonrasında GAÜ Spectrum Uluslararası Kongre Merkezinde 15 muhteşem dans ile izleyenleri büyüledi. Dünyaca ünlü dans eğitmenlerinden Galip Emre, Oleg Manukovskiy, Osman Ateş ve Bob Fossey tarafından düzenlenen, “Chicago-Puppet Show&Newspaper, Crabs in the Bucket, Relationship, Construction Rats, Anatomy of the Relationship, Tango, Iron, Guest, Insane,Solitude,Nightmare,Pasadoble,Dedicated,Mass Destruction,Sweet Charity” adlı koreografilerin sergilendiği gecede, Dans Akademisi öğrencileri, dansın otoritesi olduklarını birkez daha kanıtladılar.

Türkiye Şampiyonu “Iron” Ayakta Alkışlandı
GAÜ Dans Akademisi Show Koordinatörü ve Eğitmeni Galip Emre’nin koreografisini hazırladığı, Türkiye şampiyonluğunu ve “En İyi Koreografi” ödülünü kazanan GAÜ Dans akademisi “Iron” isimli dans gösterisi ile dans severleri büyüledi.

GAÜ Sahne Sanatları Fakültesi Dans Akademisi’nde eğitim alan 27 öğrencinin sergilediği 15 koreografi büyük alkış topladı.