Radyo Güven’den Amerikan Koleji’ne Ödül Yağmuru

Radyo Güven’den Amerikan Koleji’ne Ödül Yağmuru

Radyo Güven Müdürlüğü'nün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle
18 Nisan 2014'de düzenlediği ilkokullar arası şiir yarışmasında Girne Amerikan Üniversitesi Okullar Grubuna bünyesinde Amerikan Koleji 2A sınıfı öğrencisi Yiğit Emre Tuğyan birinci oldu.

492 şiirin katıldığı yarışmada finale kalan Yiğit Emre, ''23 Nisan'' isimli şiiriyle sahnede gösterdiği başarılı şiir sunumuyla, jüri’nin Yiğit Emre'yi birinciliğe değer gördü.

Anaokullar arası resim yarışmasında ise 40 okuldan 505 değerlendirildi.Amerikan Koleji Anaokulu öğrencisi İlkyaz Günaydın'da resim yarışmasında 4. gelerek yaptığı resim övgüye değer bulundu.
Yiğit Emre çok mutlu olduğunu, başarısında ailesinin ve sınıf öğretmeni Fatoş Tatlısulu desteği olduğunu, çok teşekkür ettiğini söyledi.

İlkyaz Günaydın, yaptığı çalışmanın övgüye değer bulunmasından dolayı çok mutlu olduğunu, ailesine ve öğretmeni Müzeyyen Sağbaş'a teşekkür ettiğini belirtti.

Düzenlenen törende, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Baki Kavun yarışmada derce alan öğrencilere ödüllerini verdi.