Okul Öncesi Eğitimde Eğilimler ve Uygulamalar Sempozyumu Yarın Başlıyor

Okul Öncesi Eğitimde Eğilimler ve Uygulamalar Sempozyumu Yarın Başlıyor

Girne Amerikan Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü tarafından düzenlenen “Okul Öncesi Eğitimde Eğilimler ve Uygulamalar Sempozyumu” yarın başlayacak.

Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden uzmanların ve yazarların konuşmacı olarak katılacağı sempozyum 16-17-18 Nisan 2014 tarihlerinde GAU Spectrum Uluslararası Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek.

Psikoloji bölümlerinde okuyan ve mezun olan psikologlara açık olan sempozyumda Prof.Dr. Gelengül Haktanır, Prof.Dr. İbrahim Halil Diken, Doç.Dr. Neslihan Avcı, Yrd.Doç.Dr. Özlem Alkan Ersoy, Yrd.Doç.Dr. Mesut Saçkes, Yrd.Doç.Dr. Zeynep Kurtulmuş, Dr.İlknur Özal Göncü, ünlü çocuk kitapları yazarları Uzm. Ayşe Turla, Aysel Gürmen ve Koray Avcı Çakman konuşmacı olarak yer alacak.

Sempozyumdan elde edilen gelir ile Girne Kaymakamlığı’nın belirlediği iki anaokulu GAÜ Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencileri tarafından restore edilecek.
Ayrıca sempozyum sonunda katılımcılara katılım belgesi verilecek.