GAÜ Okul Öncesi Eğitimde Eğilimler ve Uygulamalar Sempozyumu 16 Nisan Çarşamba Günü Başlıyor

Girne Amerikan Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü tarafından düzenlenen ‘Okul Öncesi Eğitimde Eğilimler ve Uygulamalar Sempozyumu 16 Nisan 2014 Çarşamba günü başlıyor.

GAÜ Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü’nden yapılan açıklamaya göre 16-17-18 Nisan 2014 tarihlerinde GAU Spectrum Uluslararası Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek olan ‘Okul Öncesi Eğitimde Eğilimler ve Uygulamalar Sempozyumu’na kayıtlar sempozyum gününe kadar yapılabilecek.

Sempozyumdan elde edilen gelir ile Girne Kaymakamlığının belirlediği iki anaokulunun GAÜ okul öncesi öğretmenliği bölümü öğrencileri tarafından restore edileceği belirtilen açıklamada, Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden uzmanların ve yazarların konuşmacı olarak yer alacağı sempozyum sonunda da katılımcılara, katılım belgesi verileceği duyuruldu.

Açıklamada sempozyum ile ilgili ayrıntılı bilgilere okuloncesi@gau.edu.tr mail adresinden ve 620 20 00 – 1610 dahili numarasından ulaşılabileceği bilgisi verildi.