GAÜSEM ile Sosyal Medyaya Hükmedin

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜSEM ile Sosyal Medyaya Hükmedin

Girne Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (GAÜSEM) tarafından verilen birbirinden farklı kişisel gelişim, hobi ve beceri kurslarından ulusal ve uluslararası düzeyde bireysel ve kurumsal sertifikalı programlara kayıtlar devam ediyor.

Konuyla ilgili GAÜSEM’den yapılan açıklamada 2013-2014 Bahar dönemi ile birlikte başlayan “Sosyal Medya Yönetimi” sertifikalı kursu ile geleceğin ve günümüzün en etkili pazarlama yönetiminin her yönden inceleneceği belirtildi.

“Sosyal Medya Yönetimi” sertifikalı kursu bünyesinde; Sosyal medya nedir? Nereye gidiyor? Günlük Hayatımızı nasıl şekillendiriyor? Sosyal medyayı nasıl avantaja çevirebilirim? Benim için en doğru kanal hangisi? Kurumsal şirketlerde sosyal medya uzamalığı nasıl olur ve markamı nasıl doğru kitleye ulaştırırım? Sosyal Medya stratejisi nasıl oluşturulur? gibi konuların işleneceği bildirildi.

Ayrıca, bireysel söyleşiler ve günümüzden örnekler ile gerçekleştirilecek olan “Sosyal Medya Yönetimi” sertifikalı kursu için kayıtların devam ettiğinin belirtildiği açıklamada, GAÜSEM tarafından verilen diğer kurs programlarına ilgi duyanların kayıt yaptırabileceği bilgisi verildi.

GAÜSEM Hakkında Bilgi:

GAÜSEM kursları hakkında detaylı bilgi için www.gau.edu.tr - www.gausem.org web adreslerinden veya 650 20 00 no’lu telefon üzerinden 1619’a ulaşarak alınabiliyor. Ayrıca programlara katılmak isteyenler her türlü bilgi için gausem@gau.edu.tr elektronik posta adresine başvurabiliyor.