GAÜ Toplum Üzerinde Farkındalık Yaratmaya Devam Ediyor

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Toplum Üzerinde Farkındalık Yaratmaya Devam Ediyor

Girne Amerikan üniversitesi 30’uncu yılına yaklaşırken, bünyesinde bulunan spor kulüplerinden Dövüş Kulübü öğrencileri sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çevre temizliği gerçekleştirdi.
GAU FIGHT(Dövüş) kulübü üyelerinin öncülüğünü yaptığı toplumsal ve çevre bilincini yükseltmek için ortaya koyulan sosyal sorumluluk projesinin ilk etkinliği Girne Kaşgar bölgesinde gerçekleştirildi. 200’ün üzerinde öğrencinin katkı koyduğu sosyal sorumluluk prejesine aynı zamanda GAÜ öğrencileri Kıbrıs adasının incisi olan Girne’yi sahipsiz olmadığını gösterdi.

GAÜ Dövüş Kulübü: “Bu Sefer ki Mücadelemiz Çevre Kirliliğiyle”

Konuyla ilgili GAÜ Dövüş Kulübü üyeleri tarafından yapılan açıklamada, projenin amacının toplumsal olarak çevreyi ve doğayı koruma bilinci oluşturup, çevre kirlilikleri ile savaşmak olduğu bildirildi. “Bu sefer ki mücadelemiz çevre kirliliğiyle” slogani ile yola çıkan GAÜ Dövüş Kulübü, amaçlarının yaşadıkları yer olan Girne’yi daha da güzelleştirmek olduklarını vurguladılar. Ayrıca bu ve buna benzer etkinlikleri sıklıkla gerçekleştireceklerini ifade eden GAÜ Dövüş Kulübü üyeleri, çevre ve doğa için herzaman mücadeleye hazır olduklarını belirttiler.