GAÜ’den Sertifikalı Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Kursu

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ’den Sertifikalı Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Kursu

Girne Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (GAÜSEM) tarafından birbirinden farklı kişisel gelişim, hobi ve beceri kurslarından ulusal ve uluslararası düzeyde bireysel ve kurumsal sertifikalı programlarından “Psikoloji Danışmanlık ve Rehberlik” kursuna kayıtlar başladı.

Akademik uzmanlar tarafından hazırlanan sertifikalı “Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik” kursu ile kursiyerlerin, bireysel gelişimleri yanında, iş hayatlarında fark ve farkındalık yaratmalarını sağlayacağı belirtildi. “Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik” kursununtoplamda 30 saatten oluştuğu bildirilirken, derslerin haftada 2 gün 2’şer saat olarak gerçekleşeceği belirtildi. Sertfikalı programa kayıtların devam ettiği ifade edilen açıklamada, kurs sonunda başarılı olan kursiyerlere sertifika verileceği vurgulandı.

Ayrıca GAÜSEM bünyesinde dil kursları, spor kursları, yaşam kursları, iletişim eğitimleri, bilgisayar kursları, bilgisayar programı eğitimleri, sınavlara hazırlık, işletme ve yöneticilik kurslarının yanında dans, müzik, resim ve denizcilik kurslarınında yeraldığı belirtildi. GAÜSEM kursları hakkında detaylı bilginin www.gau.edu.tr ve www.gausem.org web adresinden veya 650 20 00 no’lu telefon üzerinden 1619’a ulaşarak alınabileceğinin de belirtildiği açıklamada programlara katılmak isteyenlerin her türlü bilgi için gausem@gau.edu.tr elektronik posta adresine başvurabilecekleri vurgulandı.