The Future Amerikan Koleji Öğrencilerinden Okuma Bayramı

Haberler

GAÜ'DEN

The Future Amerikan Koleji Öğrencilerinden Okuma Bayramı

Girne Amerikan Üniversitesi Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren The Future Amerikan Kolej 1. sınıf öğrencileri okuma bayramını coşkuyla kutladı.

GAÜ Okullar Grubu Başkanı ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Cemile Esenyel’in katılımı ile gerçekleşen, Okul Müdürü Derviş Kansu'nun açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte, Kansu konuşmasında birinci sınıfta öğrenim gören 21 öğrencinin artık okur-yazar olduğunu bu süreçte desteğini esirgemeyen ailelere, öğrenci ve öğretmenlere sonsuz teşekkür ettiğini söyledi. Disiplinli çalışmaları sayesinde eğitim öğretim yıllarının ilk basamağına güçlü temeller attıklarını ve öğrencilerini sonraki yıllara hazırladıklarını vurgulayan Kansu, geleceğin başarılı bireylerini en iyi şekilde yetiştirdiklerini ifade etti.

Okuma bayramı bünyesinde öğrenciler sınıf korosu olarak, marşlar, şiirler ve çeşitli şarkılar söylerken, meslekler, ünlü harfler, dersler konulu türkçe oyunlar ve Bus, Hero ve Seosons konulu İngilizce tiyatro oyunlarını sergilediler. Ayrıca Fransızca şarkılarıyla dans gösterisi yapan öğrenciler, dil yeteneklerini aileleri ve öğretmenlerine sergileme fırsatı yakaladı.

Okuma Bayramı sonunda öğrencilere Okuma belgelerini, GAÜ Okullar Grubu Başkanı ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Cemile Esenyel tarafından takdim edildi.