Türkiye’de Adli Yargi, Sorunlari ve HSYK GAÜ’de Masaya Yatırılıyor

Haberler

GAÜ'DEN

Türkiye’de Adli Yargi, Sorunlari ve HSYK GAÜ’de Masaya Yatırılıyor

Girne Amerikan Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenecek olan “Türkiye’de Adli Yargı, Sorunları ve Hakimler savcılar Yüksek Kurulu (HSYK)” konulu konferans, Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu, Emekli KKTC Yüksek Mahkeme Başkanı Taner Erginer ve Anayasa Profesörü Prof. Dr. Erdoğan Teziç’in katılımı ile gerçekleşiyor.

20 Mart 2014 Perşembe günü saat 13:00’da GAÜ Spectrum Uluslararası Kongre Merkez’inde gerçekleşecek olan, açılış konuşmasını GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi’nin gerçekleştireceği konferansta, son günlerde gündemde sıkça tartışılan konulardan birisi olan adli yargı ile sorunlarının masaya yatırılacağı belirtildi. Ayrıca HSYK’nın işleyişi ve görevlerinin konu alacağı konferansta, yargı üzerindeki sorunların giderilmesinde izlenmesi gereken yollar tartışılacak.

Ayrıca, 20 Mart Perşembe günü saat 13:00’da GAÜ Spectrum Uluslararası Kongre Merkez’inde düzenlenecek olan konferansın, halka açık olarak gerçekleşeceği bildirildi