Gülgün Feyman ile Medya GAÜ’de İrdelenecek

Gülgün Feyman ile Medya GAÜ’de İrdelenecek

Girne Amerikan Üniversitesi İletişim Fakültesi Basın Yayın bölümü tarafından 2013-2014 Akademik yılı etkinlikleri kapsamında, Türkiye’nin ünlü spikeri Gülgün Feyman ile söyleşi gerçekleşecek.

Söyleşi 19 Mart Çarşamba Günü Saat 11:00’da GAÜ’de Gerçekleşiyor

Konuyla ilgili açıklamada bulunan GAÜ İletşim Fakültesi Basın Yayın Bölüm Başkanı Dr. Ümmü Altan Bayraktar, Türkiye’nin ünlü sipikeri Gülgün Feyman ile doğru Türkçe, diksiyon, ekranda beden dili, yayıncılık disiplini, Türkiye’de özel televizyonculuk gibi konuların yanısıra, spikerlik hayatı boyunca başından geçen anıların yer alacağı söyleşinin, 19 Mart 2014 Çarşamba günü saat 11:00’da GAÜ Millenium Binası Senato Kongre Salonunda halka açık olarak gerçekleşeceğini bildirdi.

Ayrıca Bayraktar, İletişim Fakültesi öğrencilerinin, Gülgün Feyman ile geçmişten günümüze kazanmış olduğu deneyim ve bilgi birikimlerini paylaşacağı söyleşi ile, mesleki alanda önemli noktalarda feyz almalarının hedeflendiğini bildirdi.