Bir Fikir Dünyayı Değiştirir

Haberler

GAÜ'DEN

Bir Fikir Dünyayı Değiştirir

GAÜ 2. Yaratıcı Fikirler Yarışması Başvuruları Başladı

Girne Amerikan Üniversitesi 30’uncu Akademik yılına girerken, geleceğin bilim adamlarını orataya çıkarmak için düzenlediği her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Bir Fikir Dünyayı Değiştir” slogan ile “2. Yaratıcı Fikirler Yarışması” başvuruları başaldı.

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada başvuruların 22 Nisan 2014 tarihine kadar kabul edileceği belirtilirken Kuzey Kıbrıs ve Avrupa’nın ilk ve en büyük Amerikan Üniversitesi olan Girne Amerikan Üniversitesi’nin 30’uncu akademik yılına girerken sosyal sorumluluk ve toplumsal duyarlılık projesi olarak yaratıcı fikirleri desteklemeyi amaçladığı vurgulanarak yarışmanın amaç ve hedefinin yaratıcı fikirlerle toplumsal ve küresel sorunlara çözüm üretmek, genç nesillere yol göstermek ve eğitim hayatlarına katkıda bulunmak olduğunun altı çizildi.

Genç Mucitler Yaratıcı Fikirler Yarışmasına On-line Başvuru Yapabilecek
GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs’te özel jüri gözetiminde düzenlenecek değerlendirme toplantısı ile dereceye girecek genç mucit ve bilim insanı adaylarının özel ödüllere sahip olacağı yarışma ile ilgili detaylı bilgi ve başvuru koşullarına http://yarismalar.gau.edu.tr web adresi yanında 0392 650 20 00 - 1165 nolu telefondan ulaşabilecek.