Amerikan Koleji International Prep School Öğrencileri Ingilizce Performanslari Ile Ayakta Alkişlandi

Haberler

GAÜ'DEN

Amerikan Koleji International Prep School Öğrencileri Ingilizce Performanslari Ile Ayakta Alkişlandi

Girne Amerikan Üniversitesi Okullar Gurubu bünyesinde eğitim veren Amerikan Koleji International Prep School öğrencileri sergilemiş oldukları İngilizce okuma performansları ile ayakta alkışlandı.

Amerikan Koleji 1’inci sınıf öğrencileri ve Internatioanal Prep School bünyesinde eğitim gören öğrencilerin İnglizce performanslarını sergilediği okuma bayramı bünyesinde, aileler çocuklarının ingilizce becerileirni ayakta alkışladı. 1’inci sınıf öğrencilerinin okuma performanslarının yanında 2’inci, 3’üncü sınıflar arasında ve 4’üncü , 5’inci sınıflar arasında yapılan yarışmada, Suzy Yorucu ve Dilay Güldoğuş 1’inci oldu.

GAÜ Senato Uluslararası Kongre Merkezinde GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkan yardımcısı ve Okullar Gurubu Başkanı Cemile Esenyel’in katılımı ile gerçekleşen Okuma Bayramında, öğrenciler performanslarını sergileyerek öğrentmenlerinden ve ailelerinden tam not aldı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Amerikan Koleji International Prep School Müdürü Paula Branch, vermiş oldukları eğitimin bu şekilde sergilenmesinin kendisini duygulandırdığını söyleyerek, uluslararası öğrencilerin bir arada yer aldığı bir eğitim kurumu olduklarını belirtti. Ayrıca International Prep School bünyesinde eğitim dilinin tamamen ingilizce olduğunu ve Amerikan eğitim sistemini kullandıklarını vurguladı. Branch, bu sayade geleğin başarılı bireylerini yetiştirdiklerini belirtti.

Okuma bayramının sonunda okuma sertifikalarını Cemile Esenyel ve öğretmenlerinden alan öğrenciler, başarılarını birkez daha kanıtlamış oldu.