GAÜ Okullar Gurubu Geleceğin Kanaat Önderlerini Yetiştiriyor

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Okullar Gurubu Geleceğin Kanaat Önderlerini Yetiştiriyor

Girne Amerikan Ünüversitesi Okullar Brubu bünyesinde eğitim veren Amerikan Future Koleji Anaokulu’nda Aile Katılım Etkinliği gerçekleştirildi.

Öğrenci velilerinin mesleklerini tanıttığı etkinlik kapsamında, veliler kendi mesleklerini öğrencilere uygulamalı olarak aktarma fırsatı yakaladı. Renkli görüntülere sahne olan olan aile katılım etkinliğinde, çocuklar babalarının mesleklerini resme dökerek, kendilerine sundu. Ayrıca etkinlik bünyesinde aileler, çocukları ile birlikte derslere girerek, uygulanan eğitim sistemi ve kalitesini yerinde inceleme fırsatı buldular.

GAÜ okullar grubuna bağlı okullarda Aile Katılım Etkinliği hafta boyunca sürdüğü belirtilen açıklamada, hafta boyunca süren etkinliklerle öğrencilerin ve velilerin kazanımlarının, çocukların okula severek gelmeleri ve alışkanlık edinmeleri olduğu bildirildi. Ayrıca, ailelerin çocuklarını okul ortamında görüp potansiyellerini fark etmelerini amaçladıkları ifade edilen açıklamada, çocuk ve ebebeyinin kaliteli zaman geçirmesi, özendirilmesi ve de okul- aile-çocuk üçlü etkileşimi ile iyi bir bağ kurabilmeleri için bu etkinliği gerçekleştirdikleri vurgulandı.