GAÜ Canterbury Dil Kursları Başlıyor

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Canterbury Dil Kursları Başlıyor

Yükseköğretimde 25. yılını kutlayan Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs yanında İngiltere Kampüsü Canterbury’de yaz dönemi boyunca düzenlediği dil kursları ile İngilizceyi anayurdunda öğrenme fırsatı sunuyor.

İngiltere üniversiteler bölgesi Kent sınırları içerisinde bulunan Canterbury’de kendi kampüsünde 2 hafta ile 12 hafta arasında değişik yaş gruplarına yönelik 3 ana başlık altında düzenlenen kurslar ile ilgili geniş bilgi summer.gau.edu.tr web adresinden alınabilecek.

Teorik ve pratik eğitimlerin İngiliz akademisyenler tarafından verileceği dil kursları İngilizce’yi anayurdunda öğrenme ve geliştirme fırsatını sunuyor. Konaklama, ulaşım, sağlık sigortası ve güvencesi yanında her türlü detayın da düşünüldüğü programlar GAÜ farkı ve 25 yıllık deneyimi ile uygulanacak.

Canterbury Trails, Canterbury International Summer Programme ve Canterbury-University Summer School Foundation Programme başlıkları altında uygulanacak 3 farklı teorik ve pratik eğitimler yanında sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler ve gezi programları ile de zenginleştirilen dil kursları GAÜ İngiltere Kampüsü Canterbury’de gerçekleşecek.

Farklı kültürleri İngilizceyi anayurdunda öğrenirken tanıma fırsatı da sunan GAÜ Canterbury Dil Kursları her yaşa ve her seviyeye göre eğitim vermeye hazırlanıyor.

Yaz dönemi boyunca 6 yaştan itibaren herkesin katılabileceği dil kursları, spor ve yüzme kursları ile dans kursları ise GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs’te düzenlenecek. GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs ve İngiltere Yerleşkesi Canterbury’de düzenlenecek yaz dönemi kursları ile ilgili her türlü bilgi summer.gau.edu.tr web adreslerinden alınabilecek.