GAÜ ve Kanal T Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ ve Kanal T Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Girne Amerikan Üniversitesi ile Kanal T arasındaki ilişkileri geliştirmek ve güçlendirmek amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.

Kanal T binasında düzenlenen protokol imza törenine, Kanal T Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Tatar ve GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi katıldı.

Kanal T Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Tatar gerçekleştirmiş olduğu konuşmasında, Kanal T ve GAÜ için gerçekleşen protokol anlaşmasının hayırlı olmasını dileyerek, işbirliğinin her iki kuruma da faydalı olacağına inandığını belirtti. Ayrıca Tatar, GAÜ ve Kanal T arasındaki ilişki için memnuniyetini belirtti.

Protokol imza töreninde konuşma yapan GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi, Kanal T ve Girne Amerikan Üniversitesi’nin gerçekleşen protokol anlaşması öncesinde de işbirliği içerisinde olduklarını belirterek, protokol anlaşması ile birlikte bu ilişkinin dahada güçeleneceğine inandığını söyledi. Ayrıca Vehbi, küçük bir adada yaşadığımızı, ada içerisindeki kurumların kendileri arasında kazan-kazan şeklinde ya da birbirlerini destekleyici nitelikte işbirliklerini arttırılması gerektiğini vurguladı. Vehbi, bu anlaşmaların hem aynı sektör içerisinde hem de farklı sektörler içerisinde yapılması gerektiğini savunarak, üniversite ve bir yayın kuruluşunun anlaşmasının buna örnek olduğunu vurguladı. Ayrıca Vehbi, gerçekleştirilen bu protokolün, özellikle İletişim Fakültesi öğrencileri için staj imkanı sağlayacağını ifade ederek, aynı şekilde Kanal T çalışanlarınıda GAÜ bünyesinde eğitim alma şansı yakalayacağını söyledi