Dev Proje Hayata Geçiyor

Haberler

GAÜ'DEN

Dev Proje Hayata Geçiyor

Le Chateau Lambousa Hotel KKTC’ye Büyük İstihdam Sağlıyor

Girne Amerikan Üniversitesi ve Celebrity Oteller Grubunun dev işbirliği ile ülke turizminin önemli yapı taşlarından Chateau Lambousa turizmin hizmetine giriyor.

Kıbrıs Türk’ünün mücadele ve varolma yıllarında ilk turizm hareketinde dışa açılan penceresi olan Celebrity Oteller Grubu bünyesinde bulunan 5 yıldızlı Chateau Lambousa otel, Girne Amerikan Üniversitesi’nin 30 yıla yakın eğitim tecrübesi ve vizyonu ile kapılarını yeniden ülke ekonomisi ve turizmi için açmak için gün sayıyor.

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamalarda KKTC Turizm sektörü ve ülke tanıtımına önemli katkılar yapma yanında gerek istihdam sağlama gerekse ekonomiye artı değer katma adına önemli sonuçları da beraberinde getireceği belirtildi. Otel bünyesinde çalışmak üzere, 120’nin üzerinde personel alımının yapılacağı bildirilirken, GAÜ Turizm ve Konaklama Fakültesi öncülüğünde gerçekleşecek Chateau Lambousa otelin yeniden turizme kazandırılması projesi ile protokolün ülkeye önemli katkılar yapacağını ifade edildi.
Kktc’de İlk Kez Le Chateau Lambousa Dünya Turizm Devi Ah&La Kurumsal Üyeliğine Kabul Edildi
Ayrıca, Le Chateau Lambousa Hotel’in, dünya’nın 90 ayrı ülkesinde , 200 aşkın üniversite ve kuruluş ile işbirliği yapan ve 110 yıllık bir geçmişe sahip olan Merkezi Washington DC de bulunan Amerikan Turizm ve Konaklama eğitim vakfı (AH&LA) bünyesinde hizmet verecek KKTC’nin tek oteli olma ünvanını elinde tutuğu vurgulandı.

Le Chateau Lambousa Hotel Aile Bireylerini Arıyor

Le Chateau Lambousa Hotel’in, bünyesinde çalışmak üzere 120’nin üzerinde aile bireyi aradığı belirtilirken, ön büro, satış ve pazarlama, muhasebe ve satınalma, insan kaynakları, mutfak, F&B, kat hizmetleri, teknik- bakım onarım ve Spa-Wellness Center için alımların yapılacağı ifade edildi.
Ayrıntılı bilgi ve başvuru için adayların 0548 821 35 35 numaralı telefona yada hrm@lambousahotel.com mail adresi ile www.lambousahotel.com adresiine başvurabilecekleri belirtildi.