“Bana Sevgini Anlat” Sergisi GAÜ’de Gerçekleşti

Haberler

GAÜ'DEN

“Bana Sevgini Anlat” Sergisi GAÜ’de Gerçekleşti

Girne Amerikan Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından “Bana Sevgini Anlat” fotoğraf sergisi’nin bu yıl üçüncüsü gerçekleşti.

Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi İletişim fakültesi tarafından organize edilen “3’üncü Bana Sevgini Anlat” sergisi, Girne Kampüs TechnoPark sergi ve fuaye alanında halka açık olarak gerçekleşti.

İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü Reklam Tasarımı ve Reklam Atölyesi dersi kapsamında geleneksel olarak düzenlenen sevgi temalı fotoğraf sergisi ve atölye çalışmaları’nın açılışını GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcıları, Cemile Esenyel ve Olgun Üstün, Rektör Prof. Dr. Yıldırım Öner, Turizm ve Konaklama Uygulamalı Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç Dr. İsmet Esenyel ile sergi proje koordinatörü öğretim görevlisi Feriha Dikmen gerçekleştirdi.

Konuyla ilgli açıklamada bulunan Dikmen, Serginin amacının farklı bakış açılarından sevginin farklı şekillerde ifade edildiğini fotoğraflar yolu ile göstermek olduğunu belirtti. Ayrıca Dikmen, öğrencilerin gözünden sevgiyi anlatmayı amaçladıklarını belirterek, bunların hayvan sevgisi, doğa sevgisi ve kardeş sevgisi gibi konuları kapsadığını ifade etti. Bu yıl farklı olarak sergi bünyesinde dilek ağacı olduğunu belirten Dikmen, uluslararası bir kimliğe sahip olan GAÜ ailesi olarak sevginin evrensel gücünü ortaya koymayı amaçladıklarını söyledi.