GAÜSEM’den Pratik Dil Öğreniminde Çeviri Teknikleri

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜSEM’den Pratik Dil Öğreniminde Çeviri Teknikleri

Girne Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (GAÜSEM) tarafından birbirinden farklı kişisel gelişim, hobi ve beceri kurslarından ulusal ve uluslararası düzeyde bireysel ve kurumsal sertifikalı programlara kayıtlar devam ediyor.

Konuyla ilgili GAÜSEM’den yapılan açıklamada 2013-2014 Bahar dönemi ile birlikte başlayan “Pratik Dil Öğreniminde Çeviri Teknikleri” konulu kursun “İnglizceyi dil bilgisi olmadan pratiğe dayalı metodolojilerleöğren” sloganı ile kayıtlarının başladığı bildirildi. Haftada 2 gün 2’şer saatten toplamda 32 saatten oluşan kursun, telafuz teknikleri, kapsamlı okuma ve anlama, kapsamlı dinleme ve anlama, ileri kelime hazinesi, günlük pratik ingilizce dili, pratik konuşma yöntemleri, metodolojik anlambilimsel ilişkiler konu başlıklarını kapsadığı ifade edildi.

Ayrıca sertifikalı olarak gerçekleşeceği bildirilen “Pratik Dil Öğreniminde Çeviri Teknikleri” kursunun, son kayıt tarihinin 4 Mart 2014 olduğu vurgulandı. GAÜSEM bünyesinde dil kursları, spor kursları, yaşam kursları, iletişim eğitimleri, bilgisayar kursları, bilgisayar programı eğitimleri, sınavlara hazırlık, işletme ve yöneticilik kurslarının yanında dans, müzik, resim ve denizcilik kurslarınında yeraldığı belirtilirken, GAÜSEM kursları hakkında detaylı bilginin www.gau.edu.tr - www.gausem.org web adreslerinden veya 650 20 00 no’lu telefon üzerinden 1619’a ulaşarak alınabileceğinin de belirtildiği açıklamada programlara katılmak isteyenlerin her türlü bilgi için gausem@gau.edu.tr elektronik posta adresine başvurabilecekleri vurgulandı.