Sevgiyi Anlatmanın En Güzel Yolu

Haberler

GAÜ'DEN

Sevgiyi Anlatmanın En Güzel Yolu

Girne Amerikan Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından “Bana Sevgini Anlat” fotoğraf sergisi’nin bu yıl üçüncüsü düzenleniyor.

Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs TechnoPark sergi ve fuaye alanında halka açık olarak düzenlenecek serginin açılışı 14 Şubat 2014 Cuma günü saat 12:00’da Sevgililer Gününde gerçekleşecek.

İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü Reklam Tasarımı ve Reklam Atölyesi dersi kapsamında geleneksel olarak düzenlenen sevgi temalı fotoğraf sergisi ve atölye çalışmaları ile ilgili açıklama yapan proje koordinatörü öğretim görevlisi Feriha Dikmen, serginin amacının farklı bakış açılarından sevginin farklı şekillerde ifade edildiğini fotoğraflar yolu ile göstermek olduğunu belirtti. Ayrıca Dikmen, öğrencilerin gözünden sevgiyi anlatmayı amaçladıklarını belirterek, bunların hayvan sevgisi, doğa sevgisi ve kardeş sevgisi gibi konuları kapsadığını ifade etti.

Serginin genç iletişimcileri ve reklam dünyasına yön verecek geleceğin reklamcıları olarak yüksek öğretim sonrası kariyerlerine başlayacak İletişim fakültesi öğrencilerinin gelişimine önemli katkılar yapacağının da altını çizen Dikmen, GAÜ öğrencilerinin objektiflerine takılan karelerin yer alacağı ifade etti.

Ayrıca, öğrencilerin degişik bakış açılarıyla ‘Sevgi‘nin fotoğraf karelerine aktarıldığı ve İletişim Fakültesi öğretim üyelerinin danışmanlığında gerçekleşen proje sergisinin açılışını, GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Cemile Esenyel’in gerçekleştirileceği bildirildi.