Amerikan Koleji’ne Anlamlı Teşekkür Belgesi

Amerikan Koleji’ne Anlamlı Teşekkür Belgesi

Girne Amerikan Üniversitesi Okullar grubu bünyesinde eğitim veren Future Amerikan Koleji’ne Kuzey Kıbrıs Hayvanları Koruma Derneği tarafından teşekkür belgesi verildi.

Kuzey Kıbrıs Hayvanları Koruma Derneği, Future Amerikan Koleji müdür, öğretmen ve ögrencilerine düzenlemiş oldukları kermes için teşekkür belgesi verdi. Future Amerikan Koleji 5’inci ve 6’ıncı sınıf öğrencileri hayvanları koruma derneği için düzenledikleri kermeste Büyük Han ve Arasta bölgelerinde toplanan eşyaları satışa sunarak, elde ettikleri gelir ile Kuzey Kıbrıs Hayvanları Koruma Derneği bünyesinde bulunan Lefkoşa Hayvan Barınağına yardımda bulundu.

Future Amerikan Koleji Öğrencileri, ailelerinin de desteğiyle gerçekleştirdikleri örnek organizasyon ile satıştan elde edilen geliri, Lefkoşa Hayvan barınağına yiyecek ve kulübe olarak bağışladı.Özverili çalışmadan dolayı dernek başkanı Tomris Güven Future Amerikan Kolej öğretmen ,müdür ve öğrencilerimize teşekkür belgesi takdim etti.