GAÜ Karpaz İlkokulunun Bilgisayar Laboratuarını Yeniledi

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Karpaz İlkokulunun Bilgisayar Laboratuarını Yeniledi

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 25 yıllık bilimsel bilgi birikimini ve uzman kadrolarını sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Karpaz’a taşıyor.

GAÜ Bilgi İşlem Müdürlüğü ekipleri tarafından okulda başlatılan çalışmalar neticesinde görülen eksiklikleri tamamlayan GAÜ kurulan bilgisayarlar ile öğrencilerin her türlü modern eğitim teknikleri ile ders yapma ihtiyacını karşılamış oldu.

Özellikle Dipkarpaz İlkokuluna herzaman yardımda bulunduğunu belirten Okul Müdürü Sezgin Hamzaoğulları “GAÜ’nün yardımları hala sürüyor. Bir ekip ile gecen yıl okuluuzu boyadılar, bize kırtasiye yardımında bulundular, şimdi ise bilgisayar labaratuarımızı yenilediler. Yeni eğitim yılına bu şekilde girdiğimizden dolayı GAÜ’ye çok teşekkür ediyorum” dedi
Hamzaoğulları;GAÜ Sayesinde Artık Kendimizi Uzakta Hissetmiyoruz

Eski bilgisayarlarının sürekli arıza yaptığına değinen Hamzaoğulları öğrencilerimiz yeni bilgisayarlar ile edinmek istediği bilgiye daha çabuk ulaşıcaklarını belirtti. Karpaz’ın uzak bir bölge olmasından dolayı her yönüyle ihmal edilen bir yer olduğunun altını çizen Hamzaoğulları, GAÜ sayesinde kendilerini artık uzakta hissetmediğini söyledi.

Okulda yaşadıkları sıkıntıları GAÜ Kurucu Rektör ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar’a bildirdiklerini ve sürekli sorunlarının giderildiğini vurgulayan Hamzaoğuları “Sürekli arızalar ile uğraştığımızdan verimli olamıyorduk. GAÜ’nün bize böyle bir imkan tanımasından dolayı öğrencilerim ve öğretmenlerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Dipkarpaz İlkokulu öğrencileri için yenilenen bilgisayar laboratuarları yetkililer tarafından hizmete açılacak.