Motiveli Öğrenci Öğrenimi GAÜ’de Tartişildi

Haberler

GAÜ'DEN

Motiveli Öğrenci Öğrenimi GAÜ’de Tartişildi

Girne Amerikan Üniversitesi Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nin "Uygulamada Araştırma" (Research in Practice) başlıklı 2013-2014 yılı Cuma Seminerlerinin altıncısı "Öğrenmenizi Sahiplenmek: Motiveli Öğrenci Öğrenimi" (Owning Your Learning:The Motivated Student Learning) başlığıyla GAÜ İç Mimarlık Bölümü öğretim üyesi Kim Bennett tarafından sunuldu.
Seminerde gerçek projelerde yer almanın etkileri ve interaktif yöntemlerle öğrenci katılımlı eğitim modelinin mimarlık ve iç mimarlık eğitiminde önemine yer verildi. Ayrıca Kim Bennett'in yirmi seneye aşkın eğitim deneyimi süresince Avusturalya, İngiltere, Kıbrıs ve diğer ülkelerde öğrenci çalışmalarından oluşan slayt gösterisi dinleyicilerle paylaşıldı.

Seminerden önce GAÜ İç Mimarlık BölümBaşkanı Yrd. Doç. Dr. Senem Zeybekoğlu Sadri, GAÜ İç Mimarlık bölümünün kurucularından olan ve yıllarca bu bölümün bölüm başkanlığını yürüten Kim Bennett'in uzun süre Avusturalya'nın farklı üniversitelerinde iç mimarlık bölüm başkanlığı ve eğitim görevliliği yaptıktan sonra deneyimleriyle Girne Amerikan Üniversitesi İç Mimarlık Bölümüne katılımının bu bölümün gelişiminde önemli katkılar sağlayacağını beyan ederek, Kim bennett'e semineri için teşekkür etti.