Amerikan Koleji’nden Yeni Yıl Dostluk Gecesi

Amerikan Koleji’nden Yeni Yıl Dostluk Gecesi

Girne Amerikan Üniversitesi Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren Amerikan Koleji, Girne Bölgesi İlkokul, ortaokul ve lise idarecileri ile öğretmenlerini yeni yıl kutlama ve tanışma amacı ile organize edilen dostluk gecesinde ağırladı.

GAÜ Millenium Complex Redroom Cafe’de gerçekleşen, Girne bölgesi okullarının yönetici ve öğretmenlerinin davetli olduğu gecede öğretmenler biraraya geldi. Amerikan Koleji Öğrencisi Türkan Kürşat ve Amerikan Koleji müzik öğretmenlerinin gerçekleşetridiği müzik dinletisiyle gerçekleşen gecede,eğlenceli dakikalar yaşandı.Girne Bölgesinde bulunan okulların tamamının katılım gösterdiği örnek gecede konuşma gerçekleştiren Amerikan Koleji Müdürü,Aysu Balkanlar, GAÜ Okullar Grubu’nun düzenlediği etkinlikte bölgedeki öğretmenlerin kaynaşması sağlandığını ve Girne bölgesinde bulunan tüm okullardan katılım göstermesinin gerçekten çok sevindirici olduğunu belirtti. Ayrıca, Yeni yılla birlikte güzelliklerin, hoşgörünün ve sevginin ön planda olacağı bir yıl olmasını dileyen Balkanlar, herkese sağlıklı, mutlu bir yıl geçirmesini diledi.