Amerikan Koleji İzmir Eğitim Gezisi Sona Erdi

Haberler

GAÜ'DEN

Amerikan Koleji İzmir Eğitim Gezisi Sona Erdi

Girne Amerikan Üniversitesi Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren Amerikan Koleji eğitime destek amaçlı İzmir gezisi düzenledi.

Amerikan Koleji, eğitimi desteklemek amacıyla düzenlediği kültür gezileri kapsamında, hafta sonu tatilini değerlendirerek egenin incisi İzmir'e gezi düzenledi.
Amerikan Koleji idarecileri ve öğretmenleriyle birlikte öğrenciler için her yıl düzenlenen geleneksek kültür gezileri kapsamında gerçekleştirilen gezide,farklı kültürleri, geçmişten günümüze yaşanan farklıları öğrencilerine hissettirmenin amaçlandığı belirtildi. Gezi kapsamında Amerikan Koleji öğrencileri, İzmir kent merkezinin yanısıra, tarihi Konak Meydanı,efsane şehir Efes Antik Kenti tarih öğretmenlerinin rehberliğinde gezdi. Merak ettikleri konularda öğretmenlerinden bilgi alan öğreciler, tarihi ve coğrafyayı yalnızca kitaptan değil, bizzat yerinde görerek te öğrenme şansı yakaladılar.

Gezi sonrasında duygu ve düşüncelerini paylaşan Amerikan Koleji öğrencileri, güzel bir hafta sonu geçirdiklerini, gezip görerek öğrenmenin çok iyi olduğunu dile getirirken, yapılan etkinliklerden çok mutlu olduklarını ve kendilerini geliştirme fırsatı bulduklarını vurguladılar