Enerji Çözümleri GAÜ’de Masaya Yatırılıyor

Enerji Çözümleri GAÜ’de Masaya Yatırılıyor

Girne Amerikan Üniversitesi 2013-2014 Akademik yıl etkinleri kapsamında, GAÜ AR-GE Kulübü tarafından organize edilen “Enerjide Çözüm” ana başlığı ile “Enerjinin Etkin Kullanımı ve %100 Yenilenebilir Enerji Sistemleri” Semineri düzenliyor.

3 Ocak 2014 Cuma günü saat 14:00’da GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Millenium Senato Kongre Salonunda gerçekleşecek olan seminere, konusunda uzman Avrupa Yenilenebilir Enerji Türkiye Başkanı, Marmara Üniversitesi Enerji Anabilim Dalı Başkanı ve aynı zamanda Dünya Rüzgar Enerjisi Birliği Başkan Yardımcılığı da yapan Prof. Dr. Sıdkı Uyar konuşmacı olarak katılıyor.

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada, Enerjinin Etkin Kullanımı ve %100 Yenilenebilir Enerji Sistemleri Semineri’nin halka açık olarak gerçekleşeceği bildirildi.