GAÜ Küresel Bilim Ailesi Yeni Yıl Resepsiyonunda Biraraya Geldi

GAÜ Küresel Bilim Ailesi Yeni Yıl Resepsiyonunda Biraraya Geldi

Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Millenium Binası RedRoom Cafe’de Yeni Yıl resepsiyonu için Girne Amerikan Üniversitesi küresel bilim ailesi bir araya geldi.

GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, GAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal, GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi, Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcıları Olgun Üstün ve Cemile Esenyel, Rektör Prof. Dr. Yıldırım Öner, Sağlık Spor Kültür Daire Başkanı Türkay Akpınar yanında akademik ve idari GAÜ küresel bilim ailesinin biraraya geldiği yeni yıl resepsiyonu GAÜ Band grubunun şarkıları ile renkli görüntülere sahne oldu. Ayrıca resepsiyonda bünyesinde gerçekleştirilen çekilişlerde GAÜ ailesine süpriz hediyeler dağıtıldı.