Türk Futbolunun Duayenleri GAÜ’de Söyleşi Gerçekleştirdi

Haberler

GAÜ'DEN

Türk Futbolunun Duayenleri GAÜ’de Söyleşi Gerçekleştirdi

Girne Amerikan Üniversitesi 2013-2014 Akademik yılı sosyal etkinlikleri kapsamında GAÜ Futbol Sevenler ve ÜNİ BJK kulüplerinin ortaklaşa gerçekleştirdi “Türk Futbolunda Güncele Dair” söyleşisi yoğun katılımla gerçekleşti.

GAÜ Spectrum Kongre salonunda gerçekleşen söyleşiye Beşiktaş Futbol A takımından sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı ile Lig TV Muhabiri ve Spor Yazarı Atakan Kurt katıldı. Beşiktaş tutkunlarının tezahüratları ile salona gelen Ahmet Kavalcı ve Atakan Kurt, öz geçmişlerinin okunması ile söyleşiye başlarken, anılarına dayanarak geçmişten günümüze Türk futbolunundan ve Türk Futbolunun güncel konularından bahsettiler. Eğlenceli dakikaların yaşandığı söyleşide öğrenciler, futbol ve Beşiktaş hakkında merak ettikleri konuları konuklara yönelttiler. Ahmet Kavalcı konuşmasında, GAÜ’nün davetinden çok memnun olduğuklarını ve Atakan Kurt ile birlikte hiç düşünmeden daveti kabul ettiklerini dile getirdi. Öğrencilerle birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Kavalcı, gelecek neslimize doğru futbolu öğretmenin görevleri olduğunu söyledi.

Söyleşinin sonunda katılımlarından dolayı Ahmet Kavalcı ve Atakan Kurt’a GAÜ Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Zafer Ağdelen tarafından plaket ve çiçek taktim edildi.