Girişimci Adaylarinin Yeni Adresi GAÜ

Haberler

GAÜ'DEN

Girişimci Adaylarinin Yeni Adresi GAÜ

Girne Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından birbirinden farklı kişisel gelişim, hobi ve beceri kurslarından ulusal ve uluslararası düzeyde bireysel ve kurumsal sertifikalı programlarından “Girişimcilik “ kursuna kayıtlar başladı.

Alanında uzman akademik uzmanlar tarafından hazırlanan sertifikalı “Girşimcilik” kursu ile kursiyerlerin; girişimcilik üzerine, yapılması gerekenler ve önemli noktaların yanısıra, girişimcilerin dikkat etmesi gereken konular üzerinde eğitim verileceği bildirildi. Ayrıca girişimci adaylarının başvurabileceği kurum, kuruluş ve mercilere hangi şekilde ve başvurması gerektiği konularınada değinilceği belirtildi.

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada, “Girişimcilik” kursunun toplamda 10 saatten oluştuğu bildirilirken, derslerin haftada 2 gün 2’şer saat olarak gerçekleşeceği belirtildi. Ayrıca kurs kayıtlarının devam ettiği bildirilen açıklamada, kurs sonrasında başarılı olan kursiyerlere sertifika verileceği vurgulandı. Ayrıca GAÜSEM bünyesinde dil kursları, spor kursları, yaşam kursları, iletişim eğitimleri, bilgisayar kursları, bilgisayar programı eğitimleri, sınavlara hazırlık, işletme ve yöneticilik kurslarının yanında dans, müzik, resim ve denizcilik kurslarınında yeraldığı belirtildi.

GAÜSEM kursları hakkında detaylı bilginin www.gau.edu.tr ve www.gausem.org web adresinden veya 650 20 00 no’lu telefon üzerinden 1619’a ulaşarak alınabileceğinin de belirtildiği açıklamada programlara katılmak isteyenlerin her türlü bilgi için gausem@gau.edu.tr elektronik posta adresine başvurabilecekleri vurgulandı.