Ahmet Tolgay ile Medya GAÜ’de İrdelenecek

Ahmet Tolgay ile Medya GAÜ’de İrdelenecek

Girne Amerikan Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından 2013-2014 Akademik yılı etkinlikleri kapsamında, KKTC’nin duayen gazeteci, araştırmacı ve yazarı Ahmet Tolgay ile “Geçmişten günümüze Kıbrıs Medyası” konulu söyleşi gerçekleşecek.
Söyleşi 17 Aralık Salı Günü Saat 10:00’da GAÜ’de Gerçekleşiyor
Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada, KKTC’nin duayen araştırmacı, gazeteci ve yazar’ı Ahmet Tolgay ile “Geçmişten Günümüze Kıbrıs Medyası” konulu söyleşinin, 17 Aralık 2013 Salı günü saat 10:00’da GAÜ Millenium Binası Senato kongre salonunda halka açık olarak gerçekleşeceği bildirildi. Ayrıca, iletişim fakültesi öğrencilerinin, Ahmet Tolgay’ın geçmişten günümüze kazanmış olduğu deneyim ve bilgi birikimlerini paylaşacağı söyleşi ile, mesleki alanda önemli noktalarda feyz almalarının hedeflendiği belirtildi.