Amerikan Kolejinden Örnek Davraniş

Haberler

GAÜ'DEN

Amerikan Kolejinden Örnek Davraniş

Amerikan Koleji ‘Zorbaliğa Ve Şiddete Hayir’ Etkinlikleri Kapsaminda Bilgilendirme Ziyaretleri Gerçekleştirildi.

Girne Amerikan Üniversitesi Yükeköğretim Öncesi Konsorsiyumu Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren GAÜ Kolejlerinin öncülüğünde bu yıl 8’incisi düzenlenen Zorbalığa ve Şiddete Hayır etkinlikleri kapsaminda Amerikan Koleji Yaz okulları Direktörü Celal SAKKA ve Amerikan Koleji Uzman Psikoloğu Düriye Çelik ile sınıf ve okul kaptanları tarafından bölge okullarına bilgilendirme ziyaretleri gerçekleştirildi.

Ziyaretler kapsamında Hassan Cafer ilkokulu, 23 Nisan İlkokulu, Karaoğlanoğlu İlkokulu , Alsancak İlkokulu , Oğuzveli Ortaokulu ve 19 Mayıs TMK Koleji ziyaret edildi ve orada öğrenim gören öğrencilerle paylaşımlar gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen ziyaretlerde, öğrencilere bilgilendirme broşürleri ve çeşitli hediyeler takdim edildi. “Gelecek bizim,güvenli,eğlenceli ve bağlı olmak” sloganı ile düzenlenen etkinlikte, şiddete ve zorbalığa karşı toplumsal duyarlılık ve farkındalık yaratmak amacıyla tüm kesimlere önemli mesajlar verildi.

Amerikan Kolejlerinin yetkilileri ziyaretlerde yaptıkları açıklamalarda GAÜ Okullar grubunda üniversite öncesinde eğitimlerine devam eden tüm öğrencilerin insan haklarına, hayvan hakları ve çevre haklarına saygılı bireyler olarak yetiştirildiklerini belirterek şiddete ve zorbalığa karşı her yıl düzenlenen etkinliğin toplumsal duyarlılık ve farkındalık yaratması açısından önemine dikkat çekerek ziyaret edilen bütün okullara duyarlıklarından dolayı teşekkür ettiler.