GAÜ Mimarlık Cuma Seminerleri Uygulamada Araştırma Konusu ile Devam Ediyor

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Mimarlık Cuma Seminerleri Uygulamada Araştırma Konusu ile Devam Ediyor

Girne Amerikan Üniversitesi Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Mimarlık Bölümü tarafından “Cuma Seminerleri” başlığı altında organize edilen Mimarlık ile ilgili ana konuların küresel zeminde tartışıldığı seminerler dizisinin 4’üncüsü GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Millenium Kompleks Senato Kongre Salonunda 29 Kasım 2013 Cuma günü “Uygulamada Araştırma” konulu seminer ile devam ediyor.

“Uygulamada Araştırma” konulu seminere Prof. Dr. Lutz Presser konuşmacı olarak katılacak. Her hafta cuma günleri saat 15:00’de Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Millenium Kompleks Senato Kongre Salonunda gerçekleşen “Cuma Seminerleri” GAÜ TV’den canlı yayınlanacak ve halka açık olacak.

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada yükseköğretim’de 30. yılına yaklaşan GAÜ’nün Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs teknolojik altyapısı ile Mimarlık eğitiminde önde gelen üniversitelerden bilim insanları ve öğretim görevlilerinin de online konferans yoluyla seminer vereceği “Cuma Seminerleri”nin kent ve toplum, sosyal mekan ve mimarinin toplumsal boyutları bağlamında mimarlık disiplini ile ilgili küresel tartışmalara katkı koyma ve öğrenci gelişimini en üst düzeye taşıma amacıyla Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Mimarlık Bölümü tarafından organize edildiği ifade edildi.