Amerikan Koleji Zorbaliğa Hayir Dedi

Haberler

GAÜ'DEN

Amerikan Koleji Zorbaliğa Hayir Dedi

Girne Amerikan Üniversitesi Okullar grubu bünyesinde eğitim veren The Future Amerikan Kolej ve Amerikan Koleji zorbalığa hayır dedi.

Zorbalığa hayır haftasında gerçekleştirilen etkinlikler bünyesinde tüm öğrenciler zorbalığa hayır demek için gökyüzüne mavi balonlar bıraktılar. Zorbalığın işlendiği haftada bir çok etkinlik yapılarak şiddet ve küfrün hayatımızdaki yeri tartışıldı. Çocuk haklarıyla ilgili öğrencilere bilgi verilirken, okul kaptanları görevli öğretmenler ve öğrenciler çevredeki okullara ziyarette bulundular.

GAÜ Spectrum Kongre Merkezin'de yapılan ödül töreninde hafta kapsamında başarı kazanan öğrenciler hediyelerini aldılar. Amerikan Koleji Okul orkestrası küçük bir konser verdiği etkilikte konuyla ilgili açıklamda bulunan Amerikan Koleji müdürü Aysu Balkanlar ''İlk kez Girne Amerikan Kolej'de başlayan ve şimdi diğer okulların da işlediği zorbalık haftasındayız. Gelenekselleştirdiğimiz etkinlikle öğrencilerimize okulda zorbalığa hayır demeyi öğretirsek evlerde de zorbalığın kalmayacağını düşünüyoruz.'' dedi.