GAÜSEM’den Kurumsal Düzeyde Eğitim Programları

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜSEM’den Kurumsal Düzeyde Eğitim Programları

Girne Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından birbirinden farklı kişisel gelişim, hobi ve beceri kurslarından ulusal ve uluslararası düzeyde bireysel ve kurumsal sertifikalı programlara kayıtlar devam ediyor.

Konuyla ilgili GAÜSEM’den yapılan açıklamada kamu ve özel sektör kuruluşlarının ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda akademik bilgi ve uygulama dengesi gözetilerek tasarlanan ve “kuruma özel” eğitim fırsatları ve çözüm önerileri sunan eğitim programlarına başvuruların devam ettiği bildirildi. Kurumların talepleri doğrultusunda yeni eğitim programları da sağlanabileceği belirtilen açıklamada, kurumsal eğitim programları isteğe göre seminer şeklinde de sunulabileceği vurgulandı. Ayrıca Modern hayatın stresinden bireyleri uzaklaştırmak amacıyla programların oluşturulduğunun altının çizildiği açıklamada “Hobi edinin Stresi Dışarıda Bırakın” sloganı ile devam eden programların Girne kent yaşamının GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs’e taşındığı belirtildi.

GAÜSEM tarafından verilen sertifikalı Kurumsal gelişim kursları, Etkili İletişim, Kurumsal İletişim, Personel Performans Değerlendirme Ve Ölçme,Işletmelerde Sağlik, Emniyet Riski Yönetimi, Kalite Yönetim Sistemleri (Uluslararasi Kalite Standartlari), Diksiyon Ve Etkili Konuşma, Mesleki İngilizce, Liderlik Ve Yöneticilik, Kariyer Geliştirme, Proje Yönetimi, İnsan Kaynaklari Yönetimi, Motivasyon, Sorun Çözme ve Karar Verme, Halkla İlişkiler, Satiş-Pazarlama Teknikleri, Stres Yönetimi, Zaman Yönetimi, Toplanti Yönetimi, Stratejik Yönetim, Kriz Yönetimi, Bankalara Özel Risk Yönetimi, Toplam Kalite Yönetimive Yönetim Becerileriolduğu bildirildi. Ayrıca kurumların istekleri doğrultusunda da kurslar ve eğitim programları açılabileceği vurgulandı.

Ayrıca GAÜSEM bünyesinde dil kursları, spor kursları, yaşam kursları, iletişim eğitimleri, bilgisayar kursları, bilgisayar programı eğitimleri, sınavlara hazırlık, işletme ve yöneticilik kurslarının yanında dans, müzik, resim ve denizcilik kurslarınında yeraldığı belirtildi. GAÜSEM kursları hakkında detaylı bilginin www.gau.edu.tr- www.gausem.org web adreslerinden veya 650 20 00 no’lu telefon üzerinden 1144’e ulaşarak alınabileceğinin de belirtildiği açıklamada programlara katılmak isteyenlerin her türlü bilgi için gausem@gau.edu.tr elektronik posta adresine başvurabilecekleri vurgulandı.