Yetenek Sizsiniz Kıbrıs Ön Elemeleri GAÜ’de

Yetenek Sizsiniz Kıbrıs Ön Elemeleri GAÜ’de

Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yeni sezon Kıbrıs ön elemeleri Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Sahne Sanatları Fakültesinde düzenleniyor.

GAÜ Sahne Sanatları Fakültesi, Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler’ın jüri üyesi olduğu reyting rekortmeni programa katılarak Türkiyenin yeni yıldız olmak isteyen adayları bekliyor.

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada “Yetenek Sizsiniz Türkiye” Kıbrıs ayağının ön elemeleri 6 Ekim 2013 Pazar günü 12.30 -19.00 saatleri arasında Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Sahne Sanatları Fakültesi dans stüdyolarında gerçekleşeceği belirtildi.

Yıldız adayları, “Yetenek Sizsiniz Türkiye” Kıbrıs ön elemeleri ile ilgili detaylı bilgiye  www.acunmedya.comadresinden ulaşabilecekler.