GAÜ 29. Akademik Yıl Açılış Dersini Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı Verecek

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ 29. Akademik Yıl Açılış Dersini Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı Verecek

GAÜ 29. Akademik yıl açılış töreni ve doğa yürüyüşü 8 ekim salı günü gerçekleşecek.

Girne Amerikan Üniversitesi Yöneticiler Kurulu,Yeşilırmak Felaketi ile İlgili Seferberlik Kararını Almasının Ardından  GAÜ Senatosu 2013-2014 Akademik Yılını “Çevre ve Doğa Yılı” İlan Etti.

GAÜ 2013-2014 Akademik Yılının Açılış Dersini  Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı veriyor.

GAÜ 29. Akademik yıl açılış dersini KKTC Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı tarafından verileceği  ve diğer devlet yetkilileri ile protokol erkanının katılacağı GAÜ 29. akademik yılı açılış töreni, 8 Ekim Salı günü saat 10:00’da GAÜ Kıbrıs yerleşkesi Girne kampüsü Spectrum Uluslararası Kongre Merkezinde gerçekleşecek.

Ayrıca açılış törenine  GAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal, Kurucu Rektör ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, GAÜ CEO ‘su Yrd. Doç. Dr. Asım VEHBİ ve Başkan Yardımcıları Olgun Üstün, Cemile Esenyel yanında Rektör Prof. Dr. Yıldırım Öner ile GAÜ küresel bilim ailesi ve öğrenciler katılacak..

 “Doğa Yürüyüşü 8 Ekim 2013 Salı Günü Saat 17:00'da Beylerbeyi (Bellepais) Köyü  'Şovalye Yolu'nda Gerçekleşecek”

GAÜ 2013-2014 Akademik yılını “Çevre ve Doğa Yılı” ilan ederken, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Girne kent korteji bu yıl doğa yürüyüşü olarak 8 Ekim 2013 Salı günü saat 17:00'da Beylerbeyi (Bellepais) Köyü  'Şovalye Yolu'nda gerçekleşecek. 

Beylerbeyi Sovalye yolunda gerçekleşecek olan GAÜ Akademik yıl açılış doğa yürüyüşü çeşitli etkinlikler ile karnaval havasında geçecek. Kortej sonunda  İstiklal Marşının ve Saygı Duruşunun ardından GAÜ Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Öner açılış konuşmasını gerçekleştirecek.