Bakırcı, GAÜ heyetini kabul etti

Haberler

GAÜ'DEN

Bakırcı, GAÜ heyetini kabul etti

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı, Kurucu Rektör ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar başkanlığındaki Girne Amerikan Üniversitesi heyetini kabul etti.

Bakan Bakırcı,görev süresi boyunca GAÜ ve ülkedeki tüm üniversitelerle ile bilimsel konularda işbirliği içerisinde olmayı düşündüklerini belirterek çalışma alanlarında bilim ve akademik görüşlere büyük önem vereceklerini ve bu bilinçle hareket edeceklerini söyledi.

Bakırcı: “Ülkemizdeki üniversitelerin özellikle çevre ile ilgili ortaya koyduğu görüş ve projeleri çok değerli buluyoruz.” dedi.GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar da yeni görevinde “hayırlısı olsun” diyerek başladığı konuşmasında, yeni kabine ile başlayan dönemin başarılı olmasını dilediklerini belirtti.

Akpınar,bu süreçte GAÜ olarak Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı ile her türlü işbirliğine hazır olduklarını belirterek bu yıl, “10 Bin Öğrenci, 10 bin fidan” düşüncesiyle hareket ettiklerini ve bu yılı üniversite olarak çevre ve doğa yılı ilan ettiklerini ifade etti.

Akpınar, bu çerçevede bir çok sempozyum kongre ve bir çok organizasyon düzenleyeceklerini de vurguladı.Heyette GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr Asım Vehbi ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcıları Olgun Üstün ve Cemile Esenyel ile GAÜ Medya Koordinatörü ve Öğretim Görevlisi Derviş Refiker de hazır bulundu.