GAÜ Amerikan İlkokulu’na Girne Liman ve Bromsgrove Rotary Kulübleri Kitap Hediye Etti

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Amerikan İlkokulu’na Girne Liman ve Bromsgrove Rotary Kulübleri Kitap Hediye Etti

Girne Liman Rotary Kulübü ve Bromsgrove Rotary kulübünün ortaklaşa çalışmasıyla GAÜ okullar grubu adına Girne Amerikan ilkokuluna kitap hediye edildi.

Amerikan İlkokulunda yapılan etkinliğe,  Bromsgrove Rotary Başkanı Ken Pheysey, Girne Liman Rotary kulüp başkanı Rahmi Özsan, sekreter Burcu Toker ve Girne Amerikan Okullar Grubu müdürleri ve öğretmenleri katıldı.

Bromsgrove Rotary Başkanı Ken Pheysey ,Girne Amerikan okullar grubunun 2013-2014 akademik yılına başlarken kulüplerinin eğitim etkinlikleri kapsamında okulların eğitim faliyetlerini desteklemek üzere kitap hediye ettiklerini açıklarken, yeni eğitim yılında öğrencilere başarılar diledi. Ayrıca Girne Rotary Kulübü başkanı Rahmi Özsan yaptığı açıklamalarda “Bizim yarınlarımız çocuklarımızdır.Biz kulüpler olarak onların daha kaliteli, daha sağlıklı, daha eğitimli duruma gelmesi için her türlü katkıda varız.Bütün çabalarımız yarınlarımız çocuklarımız içidir.Bize bu bağış imkanını tanıdığınız için sizlere çok teşekkür ederim” dedi.

Girne Amerikan İlkokulu Müdürü Nagihan Diner eğitime yaptıkları katkıdan dolayı Girne Liman Rotary Kulübüne ve İngiltere Bromsgrove Rotary Kulübüne teşekkür ederken yapmış olduğu açıklamalarda, çocukların bir ülkenin ve dünyanın geleceği olduğu, eğitiminde çocuklara verilen değerlerle doğru orantılı olması gerektiğine değinerek, GAÜ Okullar Grubu olarak bunun bilincinde olduklarını ve eğitimleride bu doğrultuda gerçekleştirdiklerini vurguladı. Ayrıca Girne Liman ve Bromsgrove Rotary Kulüblerinin yapmış oldukları bu bağışlardan da eğitime verdikleri değerin ortada olduğunu belirten Diner, göstermiş oldukları bu davranışlarından dolayı her iki rotary kulübüne de teşekkürlerini sundu.

Törenin sonunda GAÜ Okulla Grubu adına  Amerikan İlkokulu Müdürü Nagehan Diner Girne Liman ve İngiltere Bromsgrove Rotary Kulüblerine teşekkür plaketi ve çiçek taktim etti.