GAÜ Oryantasyon Günleri Başliyor

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Oryantasyon Günleri Başliyor

Girne Amerikan Üniversitesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği yeni gelen öğrencilerin üniversiteye ve Kıbrıs’a uyum süreçini kolaylaştırabilmek için düzenlenen Genel Oryantasyon günleri 25-26-27 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Bu yıl şenlik havasında geçecek olan oryantasyon günlerine süpriz dizi ekipleri, sanatçılar ve ünlerler ile yapılacak söyleşiller damgasını vuracak. Ayrıca kampüs içerisine kurulan “Ask Me” stantları sayesinde yeni gelen öğrenciler akıllarına takılan tüm sorulara yanıt bulurken, kayıt için izlemesi gereken yolları kolayca öğrenebilecek.

Yeni gelen öğrencilere akademik takvim, öğrenci el kitabı, otobüs kalkış saatlerinin  bulunacağı hoşgeldin peketlerinin yanısıra düzenlenecek sunumlar sayesinde GAÜ hakkında hertürlü bilgiye erişebilecekler.

Öğrenciler Grup Mayday İstanbul İle Çoşacak

Girne Amerikan Üniversitesi tarafından düzenlenen ve yeni öğrencilerin birbirleri ile tanışmasını kolaylaştıran Hoşgeldin Partisi’ne Türkiye’nin ve Avrupa’nın ünlü gruplarından Grup Mayday İstanbul  katılacak.

Cameot Beach Club’ta 4 Ekim Cuma günü saat 20:30’da yapılacak olan Hoşgeldin Partisi’nde, bir çok poüler parçasıyla katkıda bulunan Mayday GAÜ’ye yeni katılan öğrencileri eğlendirecek. Ana konser öncesinde Kıbrısın en ünlü Dj’leriden Barış Gören sahne alarak yeni gelen öğrencilere hareketli mixleri ile hoşgeldin diyecek.